Når fortiden står i vejen for fremtiden

,

Fra podcasten MOD TIL INDSIGT OG UDVIKLING

Værter: Vinnie Davida Søndergård 3 x Europamester i boksning og Michael Caspari, tidligere OL sejler. Gæst: Klaus Veile.

Du kan næsten se det billedligt for dig. Hvis din fortid står foran dig, så render du ind i den igen og igen. Du kender måske også udtrykket: at lægge fortiden bag sig. Men vidste du, at du faktisk kan frigøre et handlerum foran dig ved at lægge fortiden fysisk bag dig, hvor den hører til?

Klaus Veile er adjungeret professor i sportspsykologi, har en MBA og er efteruddannet inden for flere ledelses- og kommunikationsdiscipliner, neuropsykologi og lingvistik.

I denne episode fortæller han, hvad der sker, når vi kigger på fremtiden gennem fortidens filter – og hvordan vi får adskilt de to.

Vi taler også om kompromisser. Hvad sker der, hvis man hele tiden går lidt på kompromis med sig selv? 2 procent i dag. 2 procent mere i morgen. 2 procent om en måned. På den lange bane kan vi komme meget langt væk fra os selv, hvis vi hele tiden går lidt på kompromis. Men findes der også gode kompromisser? Og kan man overhovedet leve kompromisløst?

Tak fordi du lytter med.