Mod til High Performance

,

Fra podcasten MOD TIL INDSIGT OG UDVIKLING

Værter: Vinnie Davida Søndergård 3 x Europamester i boksning og Michael Caspari, tidligere OL sejler. Gæst: Klaus Veile.

I denne episode handler det om High Performance. Et begreb, der er mange forskellige vinkler på og meninger om. Er det kun noget elitesportsfolk og erhvervsledere gør? Eller er det et mindset, der indeholder teknikker og perspektiver på den menneskelige psykologi, som vi alle kan have glæde og gavn af at kende til, når vi skal manøvrere i livet og arbejdslivet?

I dag har vi en gæst i studiet, der i den grad ved, hvad det vil sige at high performe. Klaus Veile er adjungeret professor i sportspsykologi, har en MBA og er efteruddannet inden for flere ledelses- og kommunikationsdiscipliner, neuropsykologi og lingvistik.

Derudover har han haft et langt liv inden for elitesport og rugby. Han var den første danske professionelle rugbyspiller i udlandet og anfører på det danske rugbylandshold i 16 år.

Vi taler om, hvad High Performance egentlig er, hvordan den optimale high performance profil ser ud, hvorfor det er vigtigt at arbejde med hjernen, når vi skal high performe, og hvilken rolle mod spiller i high performance.

Tak fordi du lytter med.