High Performance ledelse

,

Sabine Stensnæs fra Station København interviewer Klaus Veile, Sapiens Performance, om high performance ledelse og biofeedback.

Hør bl.a. om forskelle mellem high og peak performance ledelse. Og om biofeedback som metode til at forbedre præstationer, sundhed og de fysiologiske ændringer, som forekommer i forbindelse med ændringer i tanker, følelser og adfærd.

Kort om biofeedback

Biofeedback beskæftiger sig med at måle og regulere fysiologiske aktiviteter så som puls, temperatur, galvanisk hudrespons (GSR) og blodvolumen.  Der findes forskellige typer udstyr til måling og træning af biofeedback. Man kan også arbejde med biofeedback ved hjælp at mental træning og teknikker.  Biofeedback kan for eksempel være effektiv til håndtering af præstationspres og nervøsitet og til opbygning af en optimal præstationstilstand.